Vložit inzerát

Junior konzultant/ka

Veles Analytics
Olomouc (Olomoucký kraj)
Práce na ŽL

Náplň práce

Naši konzultanti junioři se seznamují s klientskou prací i s finančním trhem obecně. Náplň práce na této pozici je navržena tak, aby ji zvládl i nováček bez žádných předchozích zkušeností. Postupně se seznámí se základní administrativou, naučí se komunikovat s klienty i si správně organizovat čas.

Konzultant jedná s klienty i s našimi partnerskými institucemi. Neustále se vzdělává ve světě financí a je zodpovědný za kvalitu projektů předkládaných klientům i za administrativní zpracování navržených řešení.

Běžný pracovní den konzultanta se skládá ze zpracovávání administrativy, jako je zadávání klientských dat, jejich analýza a kreativní navrhování řešení do projektů. Těmto aktivitám se může věnovat z pohodlí domova formou home-office, nebo může využít tvůrčí pracovní prostředí v kanceláři (ta bude znovu přístupná po ukončení opatření souvisejících s COVID-19). V odpoledních hodinách se zpravidla věnuje klientům.

Na této pracovní pozici jsou nejšťastnější ti lidé, kteří si chtějí flexibilně plánovat svůj čas a neradi tráví celý den rutinní prací, naopak je těší, když je každý den jiný. Ve svém živlu jsou zejména ti konzultanti, kteří rádi navazují vztahy s novými lidmi a mají v sobě pomáhajícího ducha, protože smyslem této práce je zejména pomoc klientům zorientovat se ve světě financí.

V současnosti většina naší práce probíhá pomocí videohovorů. Na tento režim jsme si zvykli právě díky současné pandemii, nicméně spatřujeme v něm mnoho výhod, proto ho do jisté míry zachováme i po rozvolnění opatření. Využívání technologií se stalo nedílnou součástí naší práce a znamená neustálý posun vpřed.